Monday, May 18, 2015

Food Lately

Postitus sellest, millest olen viimasel ajal toitunud.

Eelmine nädalavahetus käisime sõpradega Pärnus pralletamas ja Matu võistlustel kaasa elamas ja sellest kujunes ikka korralik cheat-weekend... sest et Steffani. Ja oi kui hea see oli. Käisime lõpuks seal kaks korda, esimene kord võtsin riisi-brokkoli vormi (mitte kõige hullem, eks), mis oli tohuuutult hea! Sellest jäi nii palju alles ja tahtsin nii väga selle koju kaasa võtta, aga arvake, kes selle lõpuks restorani unustas. Jep. Teine kord ikka pidime kõik võtma pizzad. Mina sõin parma singiga pizzat, mis oli lihtsalt PARIM. Neelud käivad praegu lihtsalt...










Meie hommikusöök 4le Pärnus.

Pärast sellist nädalavahetust tahtsin midagi väga väga kerget. Niisiis tegin imelihtsat kapsasuppi kanaga, midagi nii lihtsat saab olla meeletult hea!





Kuna suvi ju tulemas, on minu lemmikuteks vahepaladeks marjad, puuviljad, üle kõige aga puuviljasalatid!





Mu kiire vahepala- müsli, jogurt, mandlid, kreeka pähklid, kookoshelbed ja chia seemned.

Viimasel ajal olen olnud kuidagi väga suur kalasõber, eriti lõhesõber. Ja mu sushihullus on jõudnud juba ammu järgmisele levelile ja ma mõtlen alati, et sööks seda kasvõi iga päev kui saaks!

Hommikusöögiks leib toorjuustu, lõhe ja sidrunipipraga

Caesari salat lõhe ja krevettidega Suudlevates tudengites




Tuli pikavõitu nö "foodporn" postitus seekord.
Olen natuke blogimismõtetest tühjaks jooksnud, nii et kui kellegil on mingeid mõtteid ja soove, millest võiksin edaspidi blogitada, kindlastiiiii kirjutage! :)

No comments:

Post a Comment

Back to Top